Live betting fortsätter öka i popularitet

Betta på matchDet blir allt mer populärt att betta live på matcherna via dator eller telefon. Det kan du numera göra hos de flesta spelsajter online. Så snart en match eller ett event sätter igång har du möjlighet att betta live. Du kommer också märka att oddsen ändrar sig hela tiden beroende på vad som händer i matchen. Det gäller alltså att vara snabb när du ska betta live. Annars kanske du inte alls får lika hög utdelning som du trodde från början.

Hur bettar jag live?
Det första du måste göra är att registrera dig hos ett spelbolag precis som vanligt. Du kan göra det snabbt med ett mobilt BankID. Sedan sätter du bara in pengar med den metod som du föredrar. Nu kan du börja se över utbudet av livematcher. Kanske har du redan en match i åtanke som du vill spela på? Eller så kan du bara se vilka event som är live den tiden du är inloggad.

I övrigt så funkar live betting precis som vanligt på ett spelföretag utan svensk licens. Du fyller i det utfall som du är intresserad av att betta på. Du kan alltid välja flera utfall på samma kupong om du vill. Sedan fyller du bara i den summa som du vill satsa. När spelet är lagt kan du följa matchen och se om ditt spel går hem eller inte.

Analysera matchbilden live
En stor fördel med live betting är att du kan titta på matchen eller eventet live samtidigt som det pågår. Du kan då analysera matchen och lagen i lugn och ro och försöka förutspå vad som kommer hända härnäst. Om du ser att ett lag är väldigt hårt tillbakapressade kan du spela på att motståndarna snart kommer göra nästa mål. Du kan även spela på att ett lag kommer vända ett underläge. Det brukar vara väldigt fördelaktiga odds på dessa satsningar.

Kan jag sälja min kupong?
Vissa casinon erbjuder möjligheten att sälja sin kupong i förtid. Det är dock något som du måste hålla koll på själv. Då har du chansen att säkra din vinst innan matchen är slut eller se till att du får lite av din förlust tillbaka. Du måste vara inloggad hos spelbolaget som du spelar på för att se om det är möjligt att sälja din kupong. Det brukar även kallas för cash-out.

Går det att få bonusar som är till för live betting?
De flesta spelbolag som erbjuder odds har någon typ av välkomstbonus som är avsedd för just betting. Den brukar dock inte vara för live betting specifikt utan en mer generell bonus. Du kan själv välja om du vill använda den på live betting eller kanske kombinera lite olika matcher? Om du vill ta en välkomstbonus bör du först läsa igenom villkoren. Där står det bland annat hur många gånger bonusen måste omsättas innan du kan ta ut pengar. Det står även hur högt odds du ska spela på för att kupongen ska räknas mot omsättningen.

Live betting på svensk fotboll
Om du älskar att hänga med i svensk fotboll kan du alltid passa på att betta live när matcherna är igång. Då kan du till och med betta på plats på någon arena. Det är enkelt eftersom du kan logga in via din mobil och sätta in pengar. Sedan är det bara att betta på det utfall du vill.